100% ΦΥΣΙΚΟI ΧΥΜΟI ΑΠΟ ΜΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ

Ο χυμός των φρούτων όπως μας τον προσφέρει η φύση, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Επιλέγουμε τα καλύτερα φρούτα κάθε εποχής, γεμάτα χυμούς και αρώματα. Τα στύβουμε, παίρνουμε τον χυμό τους, τον παστεριώνουμε και τον αποθηκεύουμε αμέσως σε ασηπτικές σακούλες αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας, στο ψυγείο. Οι ίδιες αυτές σακούλες γεμίζουν κάθε φορά τις συσκευασίες που προορίζονται για κατανάλωση. Έτσι, σε εσάς φθάνει αποκλειστικά ο χυμός του φρούτου, χωρίς να προσθέσουμε ή αφαιρέσουμε κάτι!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Πείτε ή πιείτε την πιο γλυκιά "καλημέρα" με ένα ποτήρι στυμμένο χυμό από τα πιο ζουμερά και αρωματικά πορτοκάλια μας. Με όλα τα ζουμερά κομματάκια τους για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση!

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Πείτε ή πιείτε την πιο γλυκιά "καλημέρα" με ένα ποτήρι στυμμένο χυμό από τα πιο ζουμερά και αρωματικά μανταρίνια μας. Όλη η δύναμή τους γίνεται και δική σας από την πρώτη κιόλας γουλιά!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΜΗΛΟ, ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Πείτε ή πιείτε την πιο γλυκιά "καλημέρα" με ένα ποτήρι στυμμένο χυμό από τα πιο πλούσια, ζουμερά και αρωματικά φρούτα της πραμάτειας μας. Πραγματικά, έδωσαν μάχη για να επιλεγούν και να φθάσουν μέχρι το ψυγείο σας!