ΦΡΟΥΤΟΠΟΤΑ

Μαζεύουμε με υπομονή την καλύτερη πραμάτεια της Χίου σε εσπεριδοειδή αλλά και τα καλύτερα φρούτα εκλεκτών παραγωγών απ' όλη την Ελλάδα. Στύβουμε τα φρούτα, παίρνουμε τον χυμό τους και του αφαιρούμε το νερό, εξατμίζοντάς το. Το συμπύκνωμα που μένει, ένα αγνό εκχύλισμα, παστεριώνεται. Όταν έρθει η ώρα να φτιάξουμε τα φρουτοποτά μας, το αραιώνουμε με νερό και ζάχαρη, ακολουθώντας κατά γράμμα την παραδοσιακή συνταγή μας! Έτσι, απολαμβάνετε ένα φρουτοποτό που δεν περιέχει κανένα συντηρητικό ή χρωστικές ουσίες.

ΜΗΛΟ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Τα πιο εκλεκτά, ζουμερά και γλυκά μανταρίνια μαζί με τα πιο αρωματικά και χυμώδη μήλα επιλέγονται με γνώση που μετράει αιώνες, για να απολαύσετε μία μόνο στιγμή: το άρωμα, τη γεύση και τη δροσιά που θα απελευθερώσουν στο ποτήρι σας.

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ, ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ

Τα πιο εκλεκτά, ζουμερά και γλυκά μανταρίνια και σαγκουίνια επιλέγονται με γνώση που μετράει αιώνες, για να απολαύσετε μία μόνο στιγμή: το άρωμα, τη γεύση και τη δροσιά που θα απελευθερώσουν στο ποτήρι σας.

ΛΕΜΟΝΙ

Τα πιο εκλεκτά, ζουμερά και μυρωδάτα λεμόνια επιλέγονται με γνώση που μετράει αιώνες, για να απολαύσετε μία μόνο στιγμή: το άρωμα, τη γεύση και τη δροσιά που θα απελευθερώσουν στο ποτήρι σας.

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Τα πιο εκλεκτά, ζουμερά και γλυκά μανταρίνια επιλέγονται με γνώση που μετράει αιώνες, για να απολαύσετε μία μόνο στιγμή: το άρωμα, τη γεύση και τη δροσιά που θα απελευθερώσουν στο ποτήρι σας.

ΜΗΛΟ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ

Τα πιο αρωματικά και χυμώδη μήλα μαζί με τα πιο ζουμερά και μυρωδάτα μοσχολέμονα επιλέγονται με γνώση που μετράει αιώνες, για να απολαύσετε μία μόνο στιγμή: το άρωμα, τη γεύση και τη δροσιά που θα απελευθερώσουν στο ποτήρι σας.

ΛΕΜΟΝΙ

Τα πιο εκλεκτά, ζουμερά και μυρωδάτα λεμόνια επιλέγονται με γνώση που μετράει αιώνες, για να απολαύσετε μία μόνο στιγμή: το άρωμα, τη γεύση και τη δροσιά που θα απελευθερώσουν στο ποτήρι σας.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Τα πιο εκλεκτά, ζουμερά και γλυκά πορτοκάλια επιλέγονται με γνώση που μετράει αιώνες, για να απολαύσετε μία μόνο στιγμή: το άρωμα, τη γεύση και τη δροσιά που θα απελευθερώσουν στο ποτήρι σας.

4 ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

Τα πιο εκλεκτά και ζουμερά μανταρίνια, πορτοκάλια, σαγκουίνια και νεράντζια επιλέγονται με γνώση που μετράει αιώνες, για να απολαύσετε μία μόνο στιγμή: το άρωμα, τη γεύση και τη δροσιά που θα  απελευθερώσουν στο ποτήρι σας.