ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

Στη Χυμοί Χίου διαθέτουμε μια υπερσύγχρονη μονάδα συσκευασίας που λειτουργεί με την εγγύηση της τεχνολογίας της Τetra Pak®. Η επιλογή των συσκευασιών Tetra Gemina® Aseptic αποτελεί την πιο σύγχρονη και ιδανική λύση για τις βιομηχανίες γάλακτος και χυμών, αφού η εξαιρετική ασηπτική τεχνολογία τους εξασφαλίζει στους χυμούς μας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ράφι αλλά και τη μέγιστη δυνατή διατήρηση της ποιότητάς τους, αποφεύγοντας τη χρήση συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων.

Το άνω μέρος των συσκευασιών Tetra Gemina® Aseptic και το μεγάλο καπάκι έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνεται η ιδανική ροή του προϊόντος. Διαθέτουν εύκολο, επανακλειόμενο άνοιγμα και ένα τέλεια σχεδιασμένο καπάκι που επιτρέπει καλύτερη λαβή και αποτρέπει την παραβίαση του προϊόντος.

Οι συσκευασίες Tetra Gemina® Aseptic παράγονται κυρίως από χαρτί, προϊόν που συγκαταλέγεται στους ανανεώσιμους πόρους. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε Tetra Gemina® Aseptic με πιστοποίηση FSC™ (Forest Stewardship Council), δηλαδή σε συσκευασίες των οποίων η πρώτη ύλη προκύπτει από την υπεύθυνη διαχείριση των δασών παγκοσμίως.