ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Από το 2010, ο Κάμπος Χίου υποστηρίζει δυναμικά το έργο του Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», συμμετέχοντας ενεργά και ανελλιπώς στη διοργάνωση Greece Race For The Cure®, που πραγματοποιείται ετησίως στο πλαίσιο της ενίσχυσης των σκοπών του Συλλόγου.

Το «Άλμα Zωής» πρωτοπορεί στη στήριξη των γυναικών που νοσούν και των οικογενειών τους αλλά και στη διάδοση του μηνύματος για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε να είμαστε δίπλα σε μία οργάνωση που δραστηριοποιείται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο βαθιά τοπικός χαρακτήρας της εταιρείας μας και οι ίσες ευκαιρίες στις απομακρυσμένες ελληνικές κοινωνίες είναι αξίες μας που ταυτίζονται με τη δράση του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, από το 2010 ο Κάμπος Χίου μετατρέπει την προτίμηση των καταναλωτών σε μία πράξη αγάπης, δωρίζοντας αδιάλειπτα στο «Άλμα Zωής» ένα ποσό από την πώληση κάθε συσκευασίας των Φυσικών Χυμών και των Φρουτοποτών που πωλούνται στα super market σε όλη την Ελλάδα.