ΕΔΩ ΣΤΥΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ!

Η γη της Χίου είναι το μεγαλύτερό μας κεφάλαιο. Αυτή έχει το δικό της "συμβόλαιο" μαζί μας: Όσους καρπούς μας δώσει, αυτούς θα πάρουμε. Γιατί δίνουμε προτεραιότητα στη βιωσιμότητα των παραγωγών του νησιού μας. Όταν οι καρποί αφήσουν τα δέντρα και τα χέρια τους, τη δουλειά αναλαμβάνει το εργοστάσιό μας...

Μία υπερσύγχρονη, καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής που περιλαμβάνει τη μονάδα εκχύμωσης και τη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας. Στην πρώτη, παραλαμβάνουμε τους καρπούς, κάνουμε τη διαλογή των άριστων και προχωράμε άμεσα στη χυμοποίησή τους, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή φρεσκάδα του φρούτου. Εδώ διαχωρίζονται και τα παράγωγα της χυμοποίησης - αιθέρια έλαια, χυμός και πούλπα των φρούτων - τα οποία αποτελούν αποκλειστικά προϊόν της παραγωγής μας.

Στη συνέχεια, ο παραγόμενος χυμός μεταφέρεται είτε στη μονάδα συμπύκνωσης είτε στη μονάδα ασηπτικού γεμίσματος παστεριωμένου χυμού, σε ασηπτικές σακούλες, ανάλογα με το είδος των προϊόντων που επιθυμούμε να παράξουμε (φυσικοί χυμοί από συμπυκνωμένο ή μη συμπυκνωμένο χυμό ή φρουτοποτά). Όταν έρθει η ώρα της συσκευασίας, αυτά μεταφέρονται στην ασηπτική μονάδα συσκευασίας όπου γίνεται η τελική επεξεργασία των χυμών: η παστερίωση και συσκευασία τους. Η μονάδα λειτουργεί με την εγγύηση της τεχνολογίας της Τetra Pak®. Με εξίσου υψηλές προδιαγραφές παράγονται και συσκευάζονται τα αναψυκτικά μας (σε PET και γυάλινες φιάλες) σε εξωτερική πιστοποιημένη μονάδα.